Wat doen wij
15350
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15350,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,cookies-not-set

Portretfotografie

In de fotostudio of op locatie, met visagie of gewoon puur natuur, van jou of van een hele groep. De sfeer is ontspannen en vertrouwd. Ik zorg voor de belichting, een uitgekiende compositie en de juiste timing. Jij krijgt het mooiste portret.

Productfotografie

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een product verkoopt door het te laten zien. In de studio, tegen een neutrale achtergrond of vrijstaand of in een natuurlijke omgeving. Met de juiste belichting en passend perspectief wordt het product zo afgebeeld als het in werkelijkheid is.

Muziek – Concerten

Het licht gaat uit, de spots gaan aan. De muziek begint en het publiek reageert. Daarna moet ik snel acteren, meestal tijdens de eerste drie liedjes, om de bewegingen en vooral de energie en sfeer vast te leggen. Mooie kleuren, spectaculaire moves en emotie, resulteren in prachtige plaatjes.

Evenementen

De mooiste momenten wil je vastleggen. Die belangrijke sportactiviteit, het weekendje met de hele club of jullie bruiloft. Ik beweeg mee en fotografeer, leg de sfeer vast en vang de bijzondere situaties. Jullie krijgen na afloop een mooi fotoverslag of fotoboek.

Foto’s te koop

Landschapfoto’s of bijzondere dieren van over de hele wereld. De mooiste foto’s die ik maakte tijdens mijn vele reizen bied ik hier te koop aan.